Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den eviga dagen


Majstångsfest


När glasen är tömda
i den natt
som aldrig blir natt

Känns värmen inifrån
så påtagligt skön

Sångerna
ljuder fortfarande i sinnet
Allt prat likaså

Vänskap

Det förnämsta
av mänsklig egenskap

Det som överbryggar allt

Villkorslöst







Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-06-22 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST