Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modiga Kvinnor!

Modiga kvinnor är kvinnor som törs!
De är de hjältinnor som alltid hörs.
När andra tystnar så tystnar de ej.
Är ej maktlystna men utmärker sej
på sättet de talar och ingriper när
de inget val har. För sanningen är,
allting de slåss för med sitt egna liv.
Står upp för oss, hör ej på direktiv!

Modiga kvinnor aldrig kuvas kan!
Inga slavinnor under någon man.
Klarar sig själva men uppskattar stöd.
Får andra att skälva av bara sin glöd.
Modiga kvinnor bär en värdighet,
såsom gudinnor, här på vår planet.
Står upp för andra utan rädsla som
får fega att vandra och ej vända om.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-06-02 15:35



Bookmark and Share


  Dreamcatcherpoetry
Vilken styrka och kraft i dina ord! Underbara verser!
2024-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP