Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.expressen.se/nyheter/sverige/grovt-valdsbrott-i-norrkoping-en-gripen/


En vanlig måndag morgon i Sverige






En vanlig måndag morgon i Sverige




vad
tänker
den med

röstkortet
i höger eller
vänster hand


att


den systemhotande våldsutvecklingen
den ständigt höjda pensionsåldern
samt potthålen i vägarna


beror på ?




Övriga genrer av lydriket
Läst 21 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-06-03 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lydriket