Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att gå över gränsen.....







att gå över gränsen....





framkallar
krav på
krig

respektive
krav på
fred

när det
stora
och

det
lilla
landet

reagerar
likartat


gränsöverskridande
existentiella
hot




Övriga genrer av lydriket
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-06-19 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lydriket