Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förr hette de "Nisse på Hökarängen".


Lojalitet







lojalitet








vad
och
vilka


det tvångsfinansierade
tolkningsföreträdet
företräder


är
de
tvångsfinansierande


"trollens"
ständigt mer
trollfria städer




Övriga genrer (Satir) av lydriket
Läst 23 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-06-05 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lydriket