Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET ÄR DET INTE VÄRT!


Har ingenting begärt.

Accepterat allt som hänt.

Jag har andra livnärt,

de som sig emot mig vänt.

Allt det som var mig kärt

togs ifrån mig oförtjänt.

Men det är inte värt

att lämna dörren på glänt.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-06-04 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP