Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan finns i dig!

Lyckan finns ej utanför
dig med någon annan.
Ge dig lycka tills du dör
aldrig någon ann kan.

Lyckan finns i det du gör.
Om du blott är sann kan,
du själv se att det tillför
att din lycka dig fann!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-06-05 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP