Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Ensam över en dag *


Ensam över en dag
Varje regndroppe knackar på
mitt fönster som små eldflugor
som vill in i mitt land

längtan att se dig igen har varit stor
kärleken över dig mitt land har varit stort

men vill ändå inte dit
vill inte ha mina
dåliga minnen tillbaka
Vill inte gå dit mer

Besviken över att ljuset släcks varje år

©E Nordin




Fri vers (Fri form) av E Nordin VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-09 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E Nordin
E Nordin VIP