Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Äpplena faller nöjda *

Det är en frustrerande känsla att
inte kunna se en glimt av en solnedgång

Men ändå

ser vi vinden dansa tillsammans
med varje träd i skogen som talar om

att en storm är på väg in i vårt hem
Och de röda äpplena faller nöjda i vår

Trädgård - hoppet har ringt på vår dörr

©E Nordin




Fri vers (Fri form) av E Nordin VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-06-10 10:57



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Strömmen med det växande
inträder.
2024-06-10
  > Nästa text
< Föregående

E Nordin
E Nordin VIP