Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*inga fula ord*


Jag försvinner inte efter
jag har gråtit
Jag kommer alltid ihåg denna
obehagliga smärtan när

Ilskan tar över hela min kropp
Och Hjärtan dör en kort stund
jag vill begrava dessa sårande ord
dessa dumma ord

så Jag kan stirra in i mitt innersta
och mitt molns mörker lättar som fjädrar

© E Nordin




Fri vers (Fri form) av E Nordin VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-11 09:24



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
du jag kan fulla ord när jag blir så arg så jag ser rött.jag vet det är fel kan inte stilla min ilska när dom jävlas med mig eler mina kära
2024-06-11
  > Nästa text
< Föregående

E Nordin
E Nordin VIP