Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små droppar

Av kärlek faller ned

Tar i mot med kupande händer

Lägger dem försiktigt över i en skål av kärlek

Ömheten omsluter

Det finns så mycket mer

 Förtröstan  går över till förväntan

Visar vad livet har att ge

Små droppar av kärlek

Ger så mycket mer

Får dagen kännas ljus och värmande

Det finns alltid någon

Tänka på och ge glädje till




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-06-13 09:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tack!
2024-06-15

  alicja lappalainen VIP
dikten om kärlekens multiplikation.
En vacker tanke.
2024-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP