Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koltrasten

Sitter i sin svarta fjäderskrud

På samma trädgren

Sjunger så vackert

För dig morgon och afton

Sången gör  dig så glad

En  rik upplevelse blir varm inombords

En ljuvlig kvittring

I ljusets fagraste sommartid




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-06-24 09:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2024-06-29

  Monika A Mirsch VIP
Underbar e din dikt, din koltrast i sommarens ljus!
2024-06-25

  La Magnólia VIP
Så vacker beskrivning av vår vän koltrasten som ger oss stor glädje med sin sång och sin vackra fjäderdräkt.
2024-06-24

  alicja lappalainen VIP
en vacker hörbar bild av naturen.
2024-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP