Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn av kärlek

Kupa händerna

Fånga kärleks droppar 

Väcker upp känslor

Inte trodde fanns

Låt svepa genom dina armar ömt

Så mycket innerlig kärlek

Värme sprids inombords

Kärleks regnet faller ned

Öppna upp för en längtan

Bara finnas till

Ge  en kraft att se

Det kommer dagar

 Att älska livet för att det är så värdefullt för dig




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 9 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-07-04 09:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fin.
2024-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP