Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge tröst

I svåra stunder

Vara i bakgrund  som trygghet

Låt tårarna strila ned

Gör att sorgen lite lättar

Inte ge upp

Runt omkring  är det omsorg  och omtanke

Lyft bara blicken  lite till

För att bli tröstad

 Tar lite tid

Sakta kommer glädjen tillbaka

Och en  ny styrka  inombords




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-06-27 09:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fin.
2024-06-29

  alicja lappalainen VIP
det finns mycket empati och tanke på andra människor i din dikt.
2024-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP