Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När solen försvunnit och månen gått upp. Vad sker där ute när natten kommit. Vilka sover och vilka är trötta


Månens tid

Vassen vaggar i dammens kant
I mörkret simmar en liten bekant
Vid månens skimmer lyser den gul
På gårdens åker vilar ett hjul
Hjulet har slitit och burit en maskin
Ute på ängen sover små bin
Mot dammens mitt simmar den trött
När de andra ankor sover så sött.




Bunden vers (Rim) av Linnaea Borealis
Läst 31 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-14 06:44



Bookmark and Share


  Silvermoln VIP
Så fin bild du skriver.
2024-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Linnaea Borealis