Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid den mörka tiden. När hjärtat slagit sin kamp och skuggornas dal väntar.


Mörker

Det är tyst nu
Livlösa grenar
Det är mörkt nu
Andningen stelnar
Det blir ljust snart
Hoppet förstoras
Kan du se det?
Bortom horisonten
Utom räckvidd
Barnen förundras
De mörka skuggor
Täcker ytan
Tar över de ljus
Som funnit plats
Det är mörkt nu
Tystnadens tid
Det som en gång var ditt
Förblir historia
Det som en gång varit sant
Förblir ett minne
Den som en gång spritt skratt
Sprider snabbt sorgen




Bunden vers (Annat versmått) av Linnaea Borealis
Läst 60 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-06-14 13:21



Bookmark and Share


  florissants
Håller ihop väl. Särskilt början trollbinder.
2024-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Linnaea Borealis