Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vind

Det susar och vinden

Drar genom trädens lagring 

Av femtio årsringar som blivit kvar

Vindens susningar går genom grenars kraft

Står imot regnet som strilar ned mellan lövets verk

Vinden ger en känsla det finns en plats

Där allt bara är helt vindstilla

Se över träden 

 Vinden  har kommit för att stanna

I den fagra sommaren




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-06-17 09:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fin.
2024-06-18

  alicja lappalainen VIP
en vacker och sensuell bild av vinden
2024-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP