Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Vardagliga saker *



Vardagliga saker bryter
ner mitt schema
man hinner inte ta
en kopp kaffe med en vän
Och man hinner inte längre att läsa
en papperstidning på en söndag morgon

Vardagen bryter ner din egoism
Och du måste tänka annorlunda
än du gjorde förut varje morgon

Vardagliga saker tillhör här på jorden
och vi skaffar oss ett måste
Som kastar oss upp till
ett upptaget molnhav
Säg aldrig nej till ditt vardagliga liv
så ska du kunna ta dig till ett röd
hav

©E Nordin




Fri vers (Fri form) av E Nordin VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-20 09:43



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
tänk vad skönt att bry sig om varandra njuta så länge vi finns
2024-06-20
  > Nästa text
< Föregående

E Nordin
E Nordin VIP