Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Makt *


Det finns ingen makt
Som kan hindra mig att gå under
Snabbt
Kärlek finns inte
Det finns ingen makt
Som kan hindra oss att gå under
Allt återstår mellan oss


© E Nordin




Fri vers (Fri form) av E Nordin VIP
Läst 15 gånger
Publicerad 2024-06-23 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E Nordin
E Nordin VIP