Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Det är en dag utan slut *


Det är jag som söker mig härinne
och ror på ett grönt hav

Det är människor som flyr från ett
verbalt krig och en mor tröstar sitt barn

Det är drottningen på ett
schackbräde som väntar tålmodigt

Det finns Ingen mat i skålarna

Det är jag som är vilse och
finner behov att oroa mig igen

Det är en dag utan slut

©E Nordin




Fri vers (Fri form) av E Nordin VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-24 10:30



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Många falska 'sanningar' sprids.
Människor får ständigt se/höra
politiker och andra föra ordkrig.
För mycket tänkande i svart och vitt.
Man söker syndabockar istället
för att göra något konkret.
2024-06-28
  > Nästa text
< Föregående

E Nordin
E Nordin VIP