Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Jag är ett barn *


Jag är ett barn
Jag har inte alla svar
Och har inga bröd under
min arm heller

Jag är ett barn
Jag ser inga oskyldiga bin
Och inga blommor som
skyddar en oskyldig fjäril heller

svar har jag inga utan jag
gömmer mig bakom ett träd
och leker kurragömma

©E Nordin




Fri vers (Fri form) av E Nordin VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-06-26 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E Nordin
E Nordin VIP