Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Min vilsenhet *



Du är skyldig för min vilsenhet
där är jag utan skydd
och ta emot ditt förakt
Kärleken i min värld fanns
i små mängder
Vi blev ingenting i en liten värld
och vi drunknade i ett hav av
tomma papper

© E Nordin




Fri vers (Fri form) av E Nordin VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-27 11:03



Bookmark and Share


  Anonym__ VIP
Dina ord är så gripande och sorgliga. De målar en bild av kärlekens komplexitet och de små fragmenten av hopp som kan gå förlorade. Tack för att du delade detta!
2024-06-27
  > Nästa text
< Föregående

E Nordin
E Nordin VIP