Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett kåseri där jag leker med ordet och begreppet, "numerologi".


Numerologi

Numer ses väl numerologin som nära nog uträknad,
en av runda tal talträngd logi; noga räknat, en kulram
ett otal haft otalt med; en minusiöst försummad
talför primör, primus motor för multipla dividender;
inget att räkna med.
För mängdlärans avantgarde, återstår i detta
nollsummespel, summa summarum, blott att
tömma tomma mängden; ej bråka, processa om
procenten av dess kvot. Hur det skall gå till
förtäljer icke nämnaren; alltså jag, bock i kanten
och inte en siffra rätt.




Övriga genrer (Kåseri) av Olof Lagerhorn VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-07-10 10:21



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Vilket skulle bevisas!
2024-07-10

  Marita Ohlquist VIP
Mycket att tänka på här, stimulerar tanke och känsla.

2024-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP