Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild


varandra/porträtt

 

 

Len är sommarkvällen, 

som en litet andetag mot min hud.

Le kära, här dagrar ljus länge,

ord flyter med ängsblomster.

 

Så säg det igen, Kära.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-07-13 21:24



Bookmark and Share


  Max Poisé VIP
Vackert och behagligt!
2024-07-18

  Elaine.S VIP
Fin, lugnande och mild läsning .
2024-07-16

  KYREUS of Sweden
"Du är min hela värld",
så viskade han ömt.
2024-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP