Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild


Vill/ur liv

 

 

Säg, hur faller sommarnatten vid sin måne 

hur drogs dess andetag,

Hur föll det sena av sommar 

i sitt sista andetag.

 

Jag bävar redan för det,

dessa ynka veckor av värme i år.

Sommar, sommar jag fyller den i mig

vartenda steg jag går.

 

Snart naggar höstlöv fot och steg

av dagar som går,

bida höst och vinter ska jag

tillsdess det återigen

blir vår.

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 6 gånger
Publicerad 2024-07-27 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP