Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Finns överallt

Få tiden att stanna

Känna  efter

Den är elektrisk

Lampan tänds i hjärtas rum

Ger tror  på att den är stark och varm

Gör att man ramlar omkull

Kraften så stark och sårbar

Bygga sig upp igen

Bevara den brinnande låga

Sprider sig  i innersta rummet

Kärleken omsluter hjärtas puls

Stannar för alltid kvar med sitt ljus




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-07-15 08:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fin.
2024-07-17

  alicja lappalainen VIP
glödande orden om kärleken
2024-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP