Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falla inte falla

I armars djup

Längta sväva

Känna tillit

Lika stark som ömhet i rummet

Låt inte svaghet ta över

Falla inte falla

Snubbla över sina steg

Ingenting blir som förrut

Tänk så mycket att leva för

Alla minnen att det blir bra igen

Kärleken ger alltid möjlighet

Förändra finna en ny väg ut i livet




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-07-18 07:54



Bookmark and Share


  Koloristen
Falla - in i hennes armar!
2024-07-23

  Bibbi VIP
Begrundar.
2024-07-19

  alicja lappalainen VIP
en optimistisk dikt om acceptansen
2024-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP