Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkla livet

Finns alltid i bakgrund av ett liv

Vandrar längs stigen

Se blommorna lyfta sinnet

Känn doften ger en glädje av en blomstrande tid

En groda hoppat i fontänen

Ser simmande sökande mot dig

   Enkla livet får kroppen röra sig sakta i lugn takt

Ta vara på dagarna

Få ut något ljust vackert

Bära med som ett kärt minne i livet




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-07-22 09:36



Bookmark and Share


  Koloristen
Av Gud givet.
2024-07-23

  alicja lappalainen VIP
"Enkla livet får kroppen röra sig sakta i lugn takt"

Att leva här och nu.
2024-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP