Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Område

förr bodde jag
i en småstad

vykortsidyll
kullersten

man kunde skära
inskränktheten i
stora fyrkantiga
block ur luften

småföretag
småborgare
småbåtshamn

det mesta
var smått
snålt, litet

vantrivdes
på existensnivå
gick i inre exil

flyttade
till annan
atmosfär

jo
man kan flytta
ifrån problem

de som säger
annat ljuger

sociolekt
lokalkultur
och allt sånt

lämna

låt dom inte
bryta ner dig

annat
område nu
asfalt

kan andas
utan förhinder




Fri vers av rostspik VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-07-17 16:37



Bookmark and Share


  ßluie VIP
Det kan vara bra att kunna skruva upp ljudet på stereon ibland utan att grannarna bryr sig så mycket.
2024-07-17

  Larz Gustafsson VIP
Att vara anonym kan ibland ha en välgörande inverkan.
2024-07-17
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP