Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en dröm.


Det gröna vattnet

ett grönt vatten
hade intagit staden
med långsamma
höga böljor

vågor utan
bränningar

genomskinligt
ljummet, vänligt
medan solen
sken på ytan




Fri vers av rostspik VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-07-05 06:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det luriga med vatten är, att det kan bringa liv men även släcka liv.
2024-07-05
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP