Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urskog

djupa urskogens
visor genom natten
granar råmar omen

oknyttens färd
i månskuggan

klättra högt upp
i träd till skydd
från vargarna




Fri vers av rostspik VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-06-26 05:05



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Besjälning och assonans ger en heden stämning i denna lakoniska varningstext,
trots tautologin i första versraden.
2024-06-26
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP