Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rubbade cirklar

rubbade cirklar
svarta hunden

sommarkravens
borde, måste, skulle

gör si, gör så
tillbaka på ruta noll

orden samarbetar inte
inspirationen frånvarande

nåt som inte stämmer
tankarna är tröga

sommarorten blytung
sävligt mjukglasseri

turister, parasoller
familjeriets vacuum

kan inte andas
i kvalmig idyll

demonerna kryper runt hörnet
i sommarfriden

när man inte vet var
vad eller hur

självkänslan obehövd
nåt katten släpat in




Bunden vers av rostspik VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-06-13 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP