Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naturkärlek.


Malva Min Malva.




Med en stjärna i mitten
ljuvligt rosa runt om
otroligt sinnesväckande vacker
sprider du dina blommar och blad
Malva min Malva.

Du är följsamt dansant i vinden
dricker girigt det fallande regnet
vänder dina ansikten mot solen
och bjuder stolt på fägring
Malva min Malva.

Varje gång jag tar in dig
i mitt trötta eller pigga sinne
är du lika njutbar att skåda
en ynnest att få möta i livet
Malva min Malva.


B.M.N-R 2006-08-27





Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 826 gånger
Publicerad 2006-09-09 22:31



Bookmark and Share


  Karin D
Sorry--men måste läsa den igen...förutom texten med dina "russin" tycker jag mycket om denna....
kram
2009-05-09

  Karin D
DU VET..att jag gillar denna...den ärt såå sommarlik och skör. Tack
Kramar Karin
2009-04-20

  Anders P VIP
vacker dikt till en blomma. du gör den levande. Gillar särskilt ordet "sinnesväckande"
2006-09-10

  Myself
gillar din Malva-om jag skulle få en flicka till skulle hon kanske få heta detta vackra namn.
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund