Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankens svaghet, tankens styrka


Okey?

Hur kan tanken vara så svag
att man inte kan övertyga sig själv
att man är okey
trots att man försöker om och om igen

och
hur kan tanken vara så stark
att man bara behöver snudda vid \"ful, dum och utanför\"
och så vips
är man det




Övriga genrer av karin.t
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-09-11 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karin.t