Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordning vs. kaos

kontrollera en extra gång
eller två
för att vara på den säkra sidan

planera in i minsta detalj
inget får avvika
överraska

förutse och beräkna
alltid en plan B
om något skulle dyka upp
och störa
min ordning

störa i det kontrollerade, planerade, förutsedda och beräknade kaos
jag lever i




Övriga genrer av karin.t
Läst 360 gånger
Publicerad 2006-12-19 10:11



Bookmark and Share


  Deva
livet är inte så kontrollerat som vi gärna önskar - det är fyllt av överraskningar som bara väntar på oss, om vi vågar....
2006-12-27
  > Nästa text
< Föregående

karin.t