Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som handen i handsken

som handen i handsken vill man vara

helst en len, varm hand
med fina linjer
helst i en mjuk handske
av brun mocka

en hand som alla vill hälsa på
en handske som alla vill ha

eller åtminstone
vill man inte vara en vante som är blöt, smutsig eller luktar illa
en som ingen vill ta i
inte en utsträckt hand
som ingen låtsas om




Övriga genrer av karin.t
Läst 363 gånger
Publicerad 2006-12-05 20:53



Bookmark and Share


    eva m h
Jag sträcker fram min hand och hälsar! Hej! Du verkar vara en fin hand!
2006-12-13

  Cris
Bra tänkvärt om oss som handskar
2006-12-05
  > Nästa text
< Föregående

karin.t