Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tryggare kan ingen vara


Jag är din

Du lämnar mig inte
trots att jag ber dig att gå

Du är den enda som inte lämnat mig
för någon annan
eller något bättre

Du är den enda jag kan lita på
Som finns kvar trots att jag skriker, slåss, bits
försöker
stänga dig ute

Du skyddar mig från allt ont
Du lämnar mig inte
trots att jag ber dig

Jag ber dig

Snälla

Lämna mig
Låt mig vara
Låt mig leva
Släpp mig fri

Men du lämnar mig inte

Du är min trygghet
och du skyddar mig
från det där farliga

Livet

Jag lämnar mig själv
åt dig
Jag är din




Övriga genrer av karin.t
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-12-13 11:22



Bookmark and Share


    eva m h
Du verkar ha funnit någon som är som en klippa! Grattis!
2006-12-13

    Lindizz
stark dikt. Bra skrivet.
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

karin.t