Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill bara att världen ska veta...

Han stod på ett höghus
Med skakande hand
Och sa ”Hejdå jävla liv,
Nu far jag till ett annat land”.

Han stirrade stint
Mot ett torn av betong
Och nynnade lätt
På en välskriven sång.

(Vill bara att världen ska veta
Vill inte dö i hemlighet
Vill bara att världen ska lyssna
Jag berättar det alla
Egentligen vet.)

Han stod på ett höghus
Och regnet slog ner
Han sa ”Hejdå jävla liv,
Jag vill aldrig ha dig mig”.

Det kan ha varit tårar,
Som rann längst hans kind,
Det kan ha vart ett misstag,
Han kan ha varit blind…

(Vill bara att världen ska veta
Vill att alla ska förstå
Jag berättar att alla är onda
Ingen gör något,)
-Alla bara ser på.

Han stod och han står inte längre,
Han föll och han föll ganska lätt
Han är saknad för folk, de hörde
Precis hur det hela skett

Han ville väl nå fram till alla,
För att styrka en värld som är svag,
Men hur kan man ändra något,
Som förlorats så djupt som idag…

(Vill bara att världen ska veta
Vill inte dö i hemlighet
Vill bara visa hur det känns,
Att vara ful
Att vara fet
Vill bara att världen ska veta
Vill att alla ska förstå
Att alla som tvivlar är onda,
Ingen vågar handla)
-Alla bara ser på




Fri vers av Dead dreams living
Läst 325 gånger
Publicerad 2006-09-13 21:06



Bookmark and Share


  a h de v
känns som en låttext, den sjunger i mig.
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Dead dreams living
Dead dreams living