Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cigarett rök och tårar.

Röken ligger som ett moln i luften.
Men det är vad den är, ett moln.

En flicka sitter ensam på en läktare.
Hon är på derby finalen.

Den i greyhoundracing.
På Irland.

Flickan gillar inte greyhoundracing.
Hon går dit för att hon är tvingad.

Lamporna lyser henne rätt i ögonen.
Hon ser inget.

Men hon bryr sig inte.
Hon vill bara inte gråta.

Men det är svårt.
Tårar bara kommer.

Om man hade sett på flickans ansikte,
I skenet från en lampa.

Hade det suddiga ljuset visat sanningen,
Man kan inte kontrollera sina tårar.

Flickan grät.




Fri vers av Zozzie
Läst 482 gånger
Publicerad 2006-09-14 19:32



Bookmark and Share


    HiFi
bara en liten fråga... hur hittade du dit?? ända till irland??
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Zozzie