Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar och snöiga nätter.

Jag hör en flicka, som långt bort skriker.
Känner smärtan, benen sig viker.

Ligger i snön, trött och klen.
Med stormar som tjuter och vindar som ven.

Kall och frusen vill inte mer.
Önskar att, någon mig ser.

Men det komer aldrig att ske.
Ingen bryr sig, vill bara ha mer.

Tror dom är bra, de som är stora.
De som går runt, och kallar folk hora.

Nej snälla du skippa det där.
Du har orsakat mig, för mycket besvär.

Det hela brinner, det hela sårar.
Nu känner jag det, det kommer tårar.




Fri vers av Zozzie
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-09-14 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zozzie