Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om sömn


Rosiga drömmar

förra veckan
bäddade jag med rosa lakan
och täcke
med rosor på
trodde
att drömmarna skulle svepa mig iväg på rosa små moln

icke

så nu har jag bäddat med gröna lakan
och ett täcke med rosor på
kanske behövde rosorna en grön äng att växa på
tänkte jag

nu ska jag testa
om rosorna fått tillräckligt med näring
och jag får segla omkring på rosiga mjuka moln
hela natten




Övriga genrer av karin.t
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-09-18 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karin.t