Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner dig nära

 

 

Solskensvyn värmer

ljust och bländande vackert

Känner dig runt mig




Bunden vers (Haiku) av Naturbarn
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-09-21 12:36



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Vackra ord!
2006-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Naturbarn

Mina favoriter
Ömhet ramar in