Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku




Känner du som jag

Min hand vilar ut i din

Allt är till spillo




Bunden vers (Haiku) av Naturbarn
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-09-27 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naturbarn

Mina favoriter
Ömhet ramar in