Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppen kärlek



Höstlöven virvlar

Vår kärlek ligger öppen

Utslängd på marken




Bunden vers (Haiku) av Naturbarn
Läst 387 gånger
Publicerad 2006-10-09 08:02



Bookmark and Share


    johanni
Vet hur det känns.

Lida ensam en höst med utblottad kärlek.
När man kan vara inne och mysa i regnet under en filt.
2006-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Naturbarn

Mina favoriter
Ömhet ramar in