Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan man förklara en känsla med ord?


HET ÅTRÅ

Mina händer skakar liksom mitt inre
En eld som tar fart i hjärttrakten
sprider sej
Far snabbt neråt som en pil
där den fyller hela min mage
Den bränner ..... hettar
inte så det gör ont
utan så det känns
så där skön och härligt

Hettan drar ihop sej
bildar en trekant glider ner
neråt och fyller ut hela mitt sköte
Där slår den heta lågan upp på nytt
den brinner med fast och stadigt sken
kärlekssafterna från mitt inre räcker inte
till att släcka den brinnande elden
trots mitt heta sköte flödar över




Fri vers av Naturbarn
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-25 21:14



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Wow! Grattis till dig för att du kan beskriva din åtrå på ett så vackert sätt.
2006-10-06

    Erika H
erotiskt så det förslår
en het åtrå fångad i ord
vackert
erika
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Naturbarn

Mina favoriter
Ömhet ramar in