Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man saknar inte kon innan båset är tomt.



Utan tvivel

 

 

Taggen i hjärtat

nu är det läkt runtomkring

Jag behåller dig




Bunden vers (Haiku) av Naturbarn
Läst 325 gånger
Publicerad 2006-09-21 14:14



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Jättevackert, och skrivet med stil.
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Naturbarn

Mina favoriter
Ömhet ramar in