Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjuden kärlek

 

Det är något magiskt
över dig
Det är kallt, jag fryser
om dina händer
Jag känner den skarpa solen
i dina ögon

 

Det är något magiskt
över dig
Jag uppfattar ditt sinnes smak
på din tunga
Jag förnimmer dina hjärtslag
hur de slutar slå
Men jag måste gå




Fri vers av Naturbarn
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-09-21 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naturbarn

Mina favoriter
Ömhet ramar in