Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I rummet av rosenrött

En hymn från hennes läppar -
samma hymn som spelades i hennes inre
då hon hetsade sin älskare
i rummet av rosenrött

Bland brusten spindelväv
och färgflagor
(de som åt sig genom hennes hud
och fastnade i märgen)
älskade de sig saliga i glömska




Fri vers av SinForHim
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-09-24 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SinForHim
SinForHim