Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härskare över mina kupoler


Bakom fönsterkarmen
ser du nästan sammetssvart ut
med en hud som böljar
i höstnatten

Jag är så medveten
om din magnetism
den lockar mig
att låta skälvande fingrar
löpa längs din bringa

Jag har kupolförsedda världar
inom mig
och ditt intrång
nådde på djupet
slog emot alla mina väggar

Ditt namn borde vara Zeus -
du vackraste av män
med en oändlig makt över mig
och mina världar




Fri vers av SinForHim
Läst 402 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-20 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SinForHim
SinForHim