Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kan fortfarande älska


Vår stjärna glittrade på väggen
och du lät mig slumra
i minnen och välbekant doft

Tårar kittlade mina ögonfransar
då vi sade \"Jag saknar dig\"
du med stämbanden
jag med ögonen

Varför är vi borta, frågade jag

Förlåt, viskade du och gled in i mig




Fri vers av SinForHim
Läst 404 gånger
Publicerad 2006-10-04 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SinForHim
SinForHim